Duurzaam beleggen

Duurzaam beleggen

✓ Unieke persoonlijke aanpak

✓ Intrinsiek betrokken

✓ Maatschappelijk verantwoord

Duurzaam beleggen speelt een belangrijke rol binnen het beleggingsbeleid van Optimix. Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld. Hierom kiezen wij bewust om te investeren in bedrijven die maatschappelijk verantwoord zijn. Kiest u voor beleggen in duurzaamheid met Optimix, dan kiest u met deze duurzame beleggingen voor een betere wereld.

Heeft u interesse of vragen. Gelieve contact op te nemen met onze onderstaande vestigingen.

Amsterdam

Groningen

Eindhoven

Duurzaam beleggen; daarom kiest u voor ons

Wilt u beleggen in duurzaamheid en bijdragen aan een betere toekomst? Voor onze duurzame beleggingen hebben wij een samenwerking met Sustainalytics, een bedrijf gespecialiseerd in duurzaam beleggen. Sustainalytics is opgericht door Triodos Bank, MeesPierson, PGGM en is een van de leidende bedrijven op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij beleggen enkel in ondernemingen die maatschappelijk verantwoord zijn en die met een focus op duurzaamheid iets bijdragen aan de toekomst. Om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te onderstrepen, hebben wij de UN Principles for Responisble Investment ondertekend en zijn wij aangesloten bij het United Nations Global Compact.

Zelf beleggen in duurzaamheid

Naast maatwerk vermogensbeheer en vermogensplanning, bieden wij u de mogelijkheid om zelf te beleggen in duurzaamheid. Hierbij beheert u uw duurzame beleggingen via een eenvoudig en voordelig platform. U krijgt een persoonlijk nummer en al uw beleggingen worden overzichtelijk geadministreerd, die u 24 uur per dag online kunt inzien. Ook een schriftelijke inzage is mogelijk. Op deze manier behoudt u continu overzicht over de ontwikkelingen van uw portefeuille.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Duurzaam beleggen is een ruim begrip dat op diverse manieren kan worden vormgegeven. Optimix houdt rekening met financiële en met niet-financiële overwegingen die invloed hebben op de uiteindelijke keuze van duurzame beleggingen. Graag geven wij meer informatie met betrekking tot beleggen in duurzaamheid in een persoonlijke kennismakingsgesprek. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzame beleggingen? Neem dan contact met ons op. Bel ons op: 020 - 570 30 30 of vul ons contactformulier in.