Duurzaam investeren

Duurzaam investeren

✓ Unieke persoonlijke aanpak

✓ Intrinsiek betrokken

✓ Maatschappelijk verantwoord

Duurzaam investeren; dat vinden wij bij Optimix heel belangrijk. Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid speelt binnen ons beleggingsbeleid een grote rol. Wij investeren niet in ondernemingen die overtredingen plegen op het gebied van milieu, arbeidsvoorwaarden of mensenrechten milieu. Wilt u ook bijdragen aan een betere wereld? Investeer dan met Optimix.

Heeft u interesse of vragen. Gelieve contact op te nemen met onze onderstaande vestigingen.

Amsterdam

Groningen

Eindhoven

Duurzaam investeren; een betere wereld begint bij uzelf

U wilt natuurlijk niet dat uw geïnvesteerde geld onbedoeld terecht komt bij bedrijven die niet maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen. Om dit te voorkomen, kiest u er bewust voor om te investeren in bedrijven die goed presenteren op het gebied van duurzaamheid. Zo geeft u een belangrijk signaal af naar het bedrijfsleven en investeert u in de toekomst. Bij Optimix hechten wij veel waarde aan maatschappelijke verantwoordelijkheid . Zo investeren wij alleen in bedrijven die bijdragen aan een betere wereld.

Uw partner in vermogensbeheer

Al sinds 1983 zijn wij uw partner wanneer het aankomt op vermogensbeheer. Met een team van veertig specialisten, verdeeld over drie kantoren beheren wij inmiddels ruim 2,5 miljard voor diverse beleggers en investeerders. Uw persoonlijke en financiële doelen komen bij ons op de eerste plaats, dat is altijd ons uitgangspunt geweest. Wij bieden u graag de mogelijkheid om te investeren in ondernemingen met een maatschappelijke verantwoorde missie en visie voor een betere toekomst. Wij vertellen u als beleggingsadviseur in Amsterdam , Groningen en Eindhoven graag meer over de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar: 020 - 570 30 30 of door ons contactformulier in te vullen.