Twee Lipper Fund Awards voor Optimix

X

Recent heeft Optimix weer twee Lipper Fund Awards gewonnen. Beide voor het Optimix EuroRente Fonds, namelijk voor de afgelopen drie jaar en de afgelopen vijf jaar!

Juiste keuzes

De belangrijkste redenen voor het relatief goede resultaat waren een lage weging in obligaties met een middellange en lange looptijd en de stevige positie in Duitse staatsobligaties waarvan de hoofdsom gekoppeld is aan de ontwikkeling van de inflatie in de eurozone. Daarmee werd goed ingespeeld op het economisch herstel dat gepaard gaat met stijgende rente en stijgende inflatie.

Ons commitment

Bij Optimix streven wij ernaar om onze cliënten de best mogelijke rendementen te bieden door onze strategische keuzes. De recente Lipper Fund Awards zijn een bevestiging van ons vermogen om waarde te creëren voor onze cliënten. Wij zijn trots op deze erkenning voor onze inspanningen en de kwaliteit van ons beleggingsbeleid.

Uw partner in Vermogensbeheer

Of u op zoek bent naar stabiliteit in uw portefeuille of wil profiteren van groeikansen, bij Optimix bent u aan het juiste adres. Onze beleggingsstrategieën zijn gebaseerd op diepgaand marktonderzoek en grondige analyses van economische trends. Wij zetten ons in voor het beschermen en laten groeien van uw vermogen, met uw persoonlijke doelen als stip op de horizon.

De Lipper Fund Awards worden jaarlijks uitgereikt door het onafhankelijke Amerikaanse researchinstituut LSEG Lipper aan beleggingsfondsen en fondshuizen die consequent beter presteren dan vergelijkbare fondsen en fondshuizen. De beleggingsfondsen en fondshuizen worden beoordeeld op basis van een groot aantal kwantitatieve criteria, zoals consistentie van fondsrendementen over een periode van drie en vijf jaar. Een LSEG Lipper Fund Award wordt in de fondsensector gezien als een prestigieuze onderscheiding.

Hieronder vindt u de links naar de Awards:

https://www.lipperfundawards.com/Awards/Netherlands/2024/Certificate/68609/OptimixEuroRenteFonds

https://www.lipperfundawards.com/Awards/Netherlands/2024/Certificate/68686/OptimixEuroRenteFonds

Naar nieuws overzicht