Nieuwe versie Optimix mobiele app op maandag 29 januari 2024

Dreamstime l 111554721

Om u een goed en veilig mobiel inzicht te blijven geven in uw beleggingen, lanceren wij op maandag 29 januari 2024 onze vernieuwde Optimix mobiele app voor iOS en Android.

Deze nieuwe versie heeft een frisse uitstraling en voldoet aan de laatste veiligheidseisen en nieuwste Europese normen rondom toegankelijkheid. De vertrouwde functionaliteiten blijven gelijk aan de huidige versie van de app. Uitgebreidere functies zoals het downloaden van bestanden blijven beschikbaar via het bestaande web-portaal MijnOptimix.

Wat verandert er voor u

Vanaf maandag 29 januari in de ochtend kunt u de nieuwe mobiele app zowel vanuit de “Apple Store” als vanuit de “Google Play Store” downloaden.

Let op: Door de verbeteringen in beveiliging is het vanaf deze datum niet meer mogelijk met de oude app in te loggen en zal uw toestel éénmaal opnieuw geregistreerd moeten worden door in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Wachtwoord vergeten?

Als u uw wachtwoord bent vergeten dan kunt u na het invullen van uw gebruikersnaam gebruikmaken van de optie “Uw wachtwoord vergeten?” in de nieuwe app. Vul uw gebruiksnaam in en klik op ‘Aanvragen’. Hierna worden verdere instructies voor het resetten van uw wachtwoord automatisch verstuurd naar uw e-mailadres.

Tot slot

We hebben de nieuwe Optimix app zo zorgvuldig mogelijk gebouwd en we zijn best trots op het resultaat. Mocht u uw gebruikersnaam zijn vergeten of onverhoopt toch vastlopen in de installatie, neem dan gerust contact op met uw vertrouwde contactpersoon.

Naar nieuws overzicht