Optimix Income uitgeroepen tot beste beleggingsfonds

Awards2013

Op 15 maart is het Optimix Income Fund door Morningstar uitgeroepen tot het beste beleggingsfonds in de categorie Euro-Obligaties. Het Optimix Income Fund maakt, net als de andere huisfondsen, integraal onderdeel uit van de beleggingsportefeuilles die Optimix aanbiedt in de vorm van de Vermogensbeheerrekening en Maatwerk Vermogensbeheer.

Morningstar is een onafhankelijk instituut dat beleggingsfondsen keurt en beleggingsonderzoek uitvoert en ieder jaar op zoek gaat naar fondsen en fondshuizen die excelleren binnen hun categorie. Fondsen die niet alleen recent een sterke prestatie hebben geleverd, maar ook over de afgelopen vijf jaar overtuigende cijfers kunnen overleggen. Daarbij kijkt Morningstar niet alleen naar rendement, maar ook naar het genomen risico.

Optimix Income Fund

In de categorie Euro Obligaties kwam het Optimix Income Fund als sterkste uit de bus. Voor ons een bewijs dat onze eigen huisfondsen zich prima kunnen meten met beleggingsfondsen in binnen- en buitenland. De huisfondsen van Optimix beschikken over een gemiddelde Morningstar-rating van vier sterren (per 28 februari 2018). Mede daarom vormen de eigen huisfondsen de bouwstenen van de Optimix beleggingsfondsen en zijn ze een integraal onderdeel van de beleggingsportefeuilles.

Naar nieuws overzicht