Optimix Vermogensbeheer breidt team Noord-Nederland verder uit

Groningen

Amsterdam, 29 februari 2016 - Optimix Vermogensbeheer heeft Bart Giezen (45) aangetrokken als senior relatiebeheerder voor de regio Noord-Nederland. Giezen zal met zijn ruime kennis en ervaring op het gebied van vermogensadvies bijdragen aan de verdere groei van Optimix Vermogensbeheer in het noorden van Nederland. Hij is afkomstig van Staalbankiers, waar hij regiodirecteur Noordoost was.

Bart Giezen is blij met zijn overstap naar Optimix Vermogensbeheer: "Optimix is een partij die gaat voor de lange termijn, op alle gebieden. Dit, gecombineerd met de persoonlijke aandacht voor klanten en werken binnen een inspirerend team, is iets dat mij zeer aanspreekt. Het feit dat alle werknemers meebeleggen in de eigen beleggingsoplossingen van Optimix, is hiervan ook een uiting. Ik heb vrijwel mijn hele leven altijd in de private banking gewerkt, in het noorden en oosten van het land. Ik vind het prachtig dat ik nu kan werken bij een partij die hier zijn wortels heeft liggen." Giezen zal voornamelijk vermogensbeheerklanten van Optimix bedienen in de vier noordoostelijke provincies. Hij werkt vanuit het kantoor in Groningen, samen met Jaap Bouma en Rob Brouwer. Bart Giezen is een zeer ervaren private banker die eerder werkte bij Staalbankiers en Friesland Bank.

Michel Alofs, directeur van Optimix Vermogensbeheer: "Met de komst van Bart Giezen geven wij invulling aan onze wens om ons succesvolle kantoor in Groningen -de afgelopen jaren hard gegroeid onder de bezielende leiding van Jaap Bouma- verder te versterken. Hiermee leggen wij een basis voor verdere groei, maar vooral ook verankering van onze huidige klantenbasis. Wij laten daarbij aan onze klanten en de markt zien dat wij gecommitteerd zijn aan de regio en langdurig invulling willen geven aan ons persoonlijke bedieningsconcept. Dichtbij de klant, persoonlijk en met ervaren professionals."

Bart Giezen is een fervent voetballer die bij verschillende verenigingen in het eerste elftal heeft gespeeld. Naast zijn activiteiten op het veld is hij bestuurslid van de Groningse club Be Quick 1887.

Naar nieuws overzicht