Rendement vermogensbeheer

Rendement vermogensbeheer

✓ Unieke persoonlijke aanpak

✓ Intrinsiek betrokken

✓ Maatschappelijk verantwoord

Voor een optimaal rendement bij beleggen of investeren, schakelt u Optimix Vermogensbeheer in. Wij helpen u daar graag bij. Al sinds 1983 kunt u rekenen op onze betrokken specialisten. Uw persoonlijke en financiële doelstellingen zijn altijd ons uitgangspunt geweest. En, wij beleggen met u mee. Zo zijn de belangen gelijk. Welk rendement wilt u behalen?

Heeft u interesse of vragen. Gelieve contact op te nemen met onze onderstaande vestigingen.

Amsterdam

Groningen

Eindhoven

Rendement behaalt u met ons vermogensbeheer

Onze beleggingsdoelstelling is erop gericht uw rendementsdoelstelling met zo min mogelijk risico te bereiken. Om dit te realiseren proberen wij waardeschommelingen van de portefeuille zo veel mogelijk te beperken. Vermogensbehoud is soms verstandiger dan vermogensgroei. Dankzij ons scherpe oog voor risico en groei blijven uw vermogen en financiële doelen perfect op elkaar afgestemd. Zowel het rendement als het risico van uw portefeuille worden in belangrijke mate bepaald door de strategische en tactische asset allocatie. Daarbij is het actief sturen van de vermogensverdeling doorslaggevend voor het eindresultaat.

Een betrouwbare keuze wanneer u zoekt naar een partner voor uw vermogensbeheer

In deze tijd is een alerte, slagvaardige aanpak van belang om de ontwikkelingen en innovaties bij te kunnen houden. Financiële markten zijn continu in beweging. Dit biedt kansen om uw financiële doelstellingen te bereiken. Wij vinden het belangrijk dat wij als vermogensbeheerder passen bij uw persoonlijke wensen en doelstellingen. Neem contact op met ons voor een kennismakingsgesprek. Dan vertellen we u graag alles over onze werkwijze en onze overtuigingen. U kunt ons telefonisch bereiken op: 020 - 570 30 30 of vul ons contactformulier in.

vermogen beheren | vermogen laten groeien | vermogensbeheerders