Vermogen beheren

Vermogen beheren

✓ Unieke persoonlijke aanpak

✓ Intrinsiek betrokken

✓ Maatschappelijk verantwoord

U wilt uw vermogen professioneel laten beheren? Wellicht heeft u overwogen om zelf te beleggen, maar mist u de tijd om dat zo effectief mogelijk te kunnen doen. De professionals van Optimix delen hun vakkundige expertise bij het beheren van uw vermogen. Beleggen is een persoonlijke keuze, uw persoonlijke en financiële doelen staan bij ons dan ook altijd op de eerste plaats. Deze doelen worden nauwkeurig afgestemd met het vermogen.

Heeft u interesse of vragen. Gelieve contact op te nemen met onze onderstaande vestigingen.

Amsterdam

Groningen

Eindhoven

Uw vermogen laten beheren door specialisten

Sinds 1983 delen wij onze ideeën met klanten en onze medewerkers beleggen met u mee. Dit schakelt de belangen gelijk. Voor elke cliënt stellen wij een persoonlijke portefeuille samen, afgestemd op persoonlijke en financiële doelstellingen. Daarbij wordt gekeken naar diverse beleggingscategorieën en de vooruitzichten en risico’s hiervan. Wij zijn intrinsiek betrokken en beleggen op een manier die gericht is op uw wensen. Bij ons vermogensbeheer horen de volgende beleggingsovertuigingen:

  • Uw portefeuille en de vermogensverdeling hiervan staat centraal
  • Wat u niet verliest, hoeft u niet terug te verdienen
  • Passief beleggen bestaat niet
  • Zowel actieve als passieve strategieën zijn belangrijk voor een goed gespreide portefeuille
  • Onzekerheid is de enige zekerheid

Kies voor maatschappelijk verantwoord onafhankelijk vermogensbeheer

In 2016 is Optimix Vermogensbeheer uitgeroepen door World Finance uitgeroepen tot Best Wealth Management Provider en diverse onafhankelijk partijen beoordelen Optimix met een maximale score. Wij blinken uit door onze sterke klantgerichte en persoonlijke benadering op het gebied van onafhankelijk vermogensbeheer. Onze beleggingsstijl geeft ons een uitstekende positie op het gebied van vermogensbeheer in Nederland. Daarbij hechten wij veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid.

Kunnen wij helpen met het beheren van uw vermogen?

Denkt u er over na om uw vermogen te laten beheren door Optimix? Kies dan voor ons onafhankelijk vermogensbeheer. Inmiddels beheren wij ruim €2,5 miljard voor honderden vermogende families, stichtingen en instellingen. Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Vul het contactformulier in of bel ons op: 020 - 570 30 30. Vermogensbeheer bij Optimix is mogelijk vanaf €500.000

vermogen laten groeien | vermogensbeheerders | vermogensplanning