Vermogen laten groeien

Vermogen laten groeien

✓ Unieke persoonlijke aanpak

✓ Intrinsiek betrokken

✓ Maatschappelijk verantwoord

Optimix helpt u bij het beheren van uw vermogen met als doel dit te laten groeien. Uw persoonlijke en financiële doelen staan bij ons altijd op de eerste plaats. Innovaties en ontwikkelingen in de financiële markt bieden uitzonderlijke kansen om uw doelen te behalen. Dankzij onze betrokken specialisten en ons scherpe oog voor risico en groei blijft uw vermogen perfect afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Heeft u interesse of vragen. Gelieve contact op te nemen met onze onderstaande vestigingen.

Amsterdam

Groningen

Eindhoven

Vermogen laten groeien dankzij onze betrokken specialisten

Onze specialisten kiezen ervoor om met zo min mogelijk risico uw financiële doelen te behalen. Om uw vermogen te laten groeien, is het van belang om tussentijdse waardedalingen te vermijden of te dempen. Het behoud van vermogen is in onze ogen soms een betere keuze dan vermogensgroei. Wij beleggen niet volgens één stijl, maar zien spreiding als de beste oplossing tegen onzekerheid. Wij gebruiken verschillende stijlen en instrumenten om te komen tot de ideale portefeuille. De gebruikte instrumenten kennen we door en door.

Neem contact op voor een persoonlijke kennismaking

Voor elke cliënt stellen we een persoonlijke portefeuille samen; de ideale vermogensverdeling afgestemd op uw doelstelling en de vooruitzichten en risico’s van de verschillende beleggingscategorieën. Onze medewerkers beleggen met u mee. Dit schakelt de belangen gelijk. Wij vinden het belangrijk dat onze werkwijze en onze beleggingsovertuigingen passen bij uw wensen en behoeften. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij helpen graag de ideale portefeuille samen te stellen om uw vermogen te laten groeien. Neem contact op voor een persoonlijke kennismaking. U kunt ons bereiken op: 020 - 570 30 30. Ook kunt u ons contactformulier invullen.

vermogensbeheerders | vermogensplanning | duurzaam beleggen