Vermogensbeheerders

Vermogensbeheerders

✓ Unieke persoonlijke aanpak

✓ Intrinsiek betrokken

✓ Maatschappelijk verantwoord

Wanneer u de beste keuze wilt maken uit diverse vermogensbeheerders is het belangrijk dat u rekening houdt met uw persoonlijke situatie, doelen en wensen. Bij Optimix stellen wij uw persoonlijke en financiële doelen altijd op de eerste plek. Wij zijn een zelfstandige dochteronderneming van Handelsbanken Nederland en verrichten onder eigen vergunning alle activiteiten op gebied van vermogensbeheer. Wanneer u kiest voor Optimix, weet u zeker dat uw vermogen in goede handen is.

Amsterdam

Groningen

Eindhoven

Keuze uit diverse vermogensbeheerders

Beleggen is een persoonlijke keuze. In een tijdperk van ongekende innovatie en ontwikkeling is het nu meer dan ooit belangrijk om te kiezen voor een alerte, slagvaardige aanpak. In Nederland vindt u diverse vermogensbeheerders, maar u wilt natuurlijk de vermogensbeheerder kiezen die het beste bij u past. Onze betrokken specialisten begrijpen als geen ander hoe persoonlijk uw beleggingsdoelen zijn. Dankzij ons scherpe oog voor risico en groei blijven uw vermogen en financiële doelen optimaal op elkaar afgestemd.

Wat zoekt u in vermogensbeheerders?

Door onze heldere doordachte basisprincipes bieden wij uitstekende rendements- en risicoverhoudingen. Zo krijgt u bij ons te alle tijde;

· Onvoorwaardelijk persoonlijke service;

· Alerte, uitgesproken en geïnspireerde keuzes;

· Zelfstandigheid en slagvaardigheid;

· Constante monitoring van beleggingsdoelen;

· Medewerkers die in dezelfde strategieën mee beleggen

Met een team van 40 experts beheren wij inmiddels ruim €2,5 miljard voor honderden vermogen families, stichtingen en instellingen. Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Wilt u meer weten over onze visie op beleggen? Wij delen onze overtuigingen graag met u. Heeft u interesse in een persoonlijke kennismaking? Maak gebruik van het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op: 020 - 570 30 30 en kom erachter of wij voor u de beste vermogensbeheerder zijn.