Vermogensbeheerders

Vermogensbeheerders

✓ Unieke persoonlijke aanpak

✓ Intrinsiek betrokken

✓ Maatschappelijk verantwoord

Wanneer u de beste keuze wilt maken uit diverse vermogensbeheerders is het belangrijk dat u rekening houdt met uw persoonlijke situatie, doelen en wensen. Bij Optimix stellen wij uw persoonlijke en financiële doelen altijd op de eerste plek. Wij zijn een zelfstandige dochteronderneming van Handelsbanken Nederland en verrichten onder eigen vergunning alle activiteiten op het gebied van vermogensbeheer. Wanneer u kiest voor Optimix, weet u zeker dat uw vermogen in goede handen is.

Heeft u interesse of vragen. Gelieve contact op te nemen met onze onderstaande vestigingen.

Amsterdam

Groningen

Eindhoven

Keuze uit diverse vermogensbeheerders

Beleggen is een persoonlijke keuze. In een tijdperk van ongekende innovatie en ontwikkeling is het nu meer dan ooit belangrijk om te kiezen voor een alerte, slagvaardige aanpak. In Nederland vindt u diverse vermogensbeheerders, maar u wilt natuurlijk de vermogensbeheerder kiezen die het beste bij u past. Onze betrokken specialisten begrijpen als geen ander hoe persoonlijk uw beleggingsdoelen zijn. Dankzij ons scherpe oog voor risico en groei blijven uw vermogen en financiële doelen optimaal op elkaar afgestemd.

Wat zoekt u in een vermogensbeheerder?

Door onze heldere doordachte basisprincipes bieden wij uitstekende rendements- en risicoverhoudingen. Zo krijgt u bij ons te allen tijde;

  • Onvoorwaardelijk persoonlijke service;
  • Alerte, uitgesproken en geïnspireerde keuzes;
  • Zelfstandigheid en slagvaardigheid;
  • Constante monitoring van beleggingsdoelen;
  • Medewerkers die in dezelfde strategieën mee beleggen

Met een team van 40 experts beheren wij inmiddels ruim €2,5 miljard voor honderden vermogende families, stichtingen en instellingen. Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Bent u op zoek naar de beste vermogensbeheerder voor u?

Wilt u meer weten over onze visie op beleggen? Wij delen onze overtuigingen graag met u. Heeft u interesse in een persoonlijke kennismaking? Maak gebruik van het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op: 020 - 570 30 30en kom erachter of wij voor u de beste vermogensbeheerder zijn.

vermogensplanning | duurzaam beleggen | duurzaam investeren