Vermogensplanning

Vermogensplanning

✓ Unieke persoonlijke aanpak

✓ Intrinsiek betrokken

✓ Maatschappelijk verantwoord

Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om te helpen bij uw vermogensplanning. Wij helpen u bij het bereiken van uw financiële en persoonlijke doelen. Persoonlijke service, zelfstandigheid en medewerkers die in dezelfde strategieën meebeleggen: dat is Optimix.

Heeft u interesse of vragen. Gelieve contact op te nemen met onze onderstaande vestigingen.

Amsterdam

Groningen

Eindhoven

Specialist in vermogensbeheer en vermogensplanning

Weet u precies wat u met uw vermogen wilt doen? Of twijfelt u nog over hoe u uw vermogen het beste kunt verdelen? Wij helpen u graag met uw vermogensplanning. Uw wensen en behoeften staan bij ons altijd op de eerste plaats. Wij brengen uw financiële situatie in kaart en geven u advies over de mogelijkheden met uw vermogen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Samen met veertig specialisten, verdeeld over de kantoren in Amsterdam, Groningen en Vught, zorgen wij dat onze aanpak uitstekende rendements- en risicoverhoudingen biedt.

Kunnen wij u helpen bij uw vermogensplanning?

Denkt u er over na om uw Optimix te laten helpen bij uw vermogensplanning? Wij vinden het belangrijk dat klanten bij ons passen en maken voor ons vermogensbeheer gebruik van enkele beleggingsovertuigingen. Wilt u meer weten over onze visie op beleggen? Wij delen onze overtuigingen graag met u. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Vul het contactformulier in of bel ons op: 020 - 570 30 30.

duurzaam beleggen | duurzaam investeren | rendement vermogensbeheer