Handelsbanken

Handelsbanken in Nederland

Optimix is een 100% zelfstandige dochteronderneming van Handelsbanken. Handelsbanken is een full-service bank voor particulieren, ondernemers en bedrijven. In Nederland richt de bank zich primair op de hogere marktsegmenten. Maatwerk, hoge servicekwaliteit en een persoonlijke aanpak via een landelijk kantorennetwerk kenmerken de dienstverlening.

Handelsbanken Amsterdam

Optimix is een 100% zelfstandige dochteronderneming van Handelsbanken en is gevestigd in Amsterdam, Groningen en Eindhoven. Handelsbanken richt zich in Nederland op de hogere marktsegmenten en is een full-service bank voor zowel bedrijven, ondernemers als particulieren. Wij werken bij Optimix met een hoge mate van zelfstandigheid, met medewerkers die de lokale markt en de klant goed kennen. Sinds 1985 zijn wij gevestigd in Amsterdam en sinds 1 september 2016 een zelfstandig onderdeel van Handelsbanken.

Maatwerk, hoge servicekwaliteit en een persoonlijke aanpak

Handelsbanken heeft in Nederland de hoogste klanttevredenheid onder zowel particuliere als zakelijke klanten. Door de sterk gedecentraliseerde en kostenefficiënte manier van werken kunnen wij met een grote mate van zelfstandigheid beslissingen nemen. De langetermijnrelatie met klanten en direct persoonlijk contact staan hierbij voorop. Het succes van de bank wordt afgemeten aan klanttevredenheid, kostenefficiëntie en winstgevendheid. Zo bent u verzekerd van maatwerk, hoge servicekwaliteit en een persoonlijke aanpak bij onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Eindhoven.

Kiezen voor een betere wereld

Duurzame groei en aandeelhouderswaarde voor de lange termijn is volgens Handelsbanken alleen te realiseren als de bank ook lange-termijnwaarde voor haar klanten en de maatschappij als geheel creëert. Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid speelt binnen onze organisatie een belangrijke rol. Wij nemen maatschappelijke verantwoordelijkheid; zowel op het gebied van financiering, sociale aspecten als milieu. Kiest u voor Optimix, dan kiest u voor een betere wereld. Neem voor meer informatie contact met ons op via: 020 - 570 30 30.

Klik hier voor meer informatie over Handelsbanken