entry.masthead.one()

Handelsbanken in Nederland

Optimix is een 100% dochter van Handelsbanken. Handelsbanken is een persoonlijke relatiebank voor particulieren, ondernemers en bedrijven. Sterk in hypotheken, vastgoedfinancieringen en vermogensbeheer dat via Optimix wordt aangeboden. Gebouwd op tevreden klanten, financiële soliditeit en duurzame waarden. Maatwerk, hoge servicekwaliteit en een persoonlijke aanpak kenmerken onze dienstverlening. Handelsbanken Nederland is onderdeel van de Handelsbanken Groep. De bank heeft Zweden, Noorwegen, Verenigd Koninkrijk en Nederland als thuismarkten.

Handelsbanken

Decentraal

Handelsbanken is een bank met een sterk gedecentraliseerde en kostenefficiënte manier van werken. De lokale kantoren kunnen, dicht bij de klant, veel beslissingen zelf nemen. Een duurzame relatie met klanten en direct persoonlijk contact staan hierbij voorop.

Duurzaam

Duurzaamheid is een integraal onderdeel van ons dagelijks werk. We streven ernaar een verantwoordelijke bijdrage te leveren aan de samenleving en willen een positief verschil maken voor onze klanten, onze medewerkers en de maatschappij als geheel.

Solide

We hebben een conservatief risicoprofiel wat tot traditioneel lage kredietverliezen leidt. Onze kantoren verstrekken alleen financieringen die we verantwoord achten voor de klant én de bank. Daarnaast werken we niet met vastgestelde budgetten, verkoopdoelstellingen of bonussen. Ons succes meten we af aan klanttevredenheid, kostenefficiëntie en winstgevendheid. Met een goede kapitaalpositie, een conservatief risicoprofiel en een sterke internationale kredietwaardering behoren we tot de meest solide banken van Europa.

Handelsbanken